PREDANÉ - NADŠTANDARDNÁ NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU - D.LUŽNÁ

vrátane provízie, možnosť HÚ exkluzívne

0,- €

Splátka hypotéky: 0 €/mes.


Rodinný dom 178 m² Čerešňová, Dunajská Lužná

VYHOTOVENÝ ZNALECKÝ POSUDOK - 420.000 Eur

V exkluzívnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj nový nadčasový 4–izbový rodinný dom s 3 metrovými stropmi v zaujímavej lokalite neďaleko Bratislavy v obci Dunajská Lužná.

Rodinný dom je postavený ako bungalov na pozemku o výmere 600 m2 v tichej súkromnej ulici, ktorá Vám zaručuje maximálny kľud.
Má praktickú dispozíciu do tvaru L, ktorá je dôkladne premyslená a funkčne rozvrhnutá. Dom disponuje priestrannou dvojgarážou, ktorá je osadená garážovou bránou Hormann. Pred garážou sú ďalšie dve parkovacie miesta.

Dispozíciu domu tvorí vstupná chodba s úložným priestorom, ktorá ústi do všetkých miestností domu, tri spálne, dve kúpeľne, hosťovská toaleta a technická miestnosť. Dominantou rodinného domu je priestranná obývacia izba s krbom prepojená s jedálenskou časťou a luxusnou kuchyňou so vstupom na terasu. Interiér bol navrhnutý tak, aby každému členovi domácnosti bolo poskytnuté maximálne súkromie. Hlavná spálňa je oddelená od ostatných izieb. Disponuje walk-in šatníkom a vlastnou kúpeľnou so sprchovacím kútom. Zvyšné izby sú orientované na opačnú stranu domu, každá z nich poskytuje priestor pre vstavanú skriňu. Vstup do domu je možný aj priamo cez garáž.

Exteriér rodinného domu je kompletne dokončený: vonkajšia terasa s prekrytím, bazén, chodníkmi, kompletne oplotený a s okrasnými stromami. Príjemnú atmosféru a zaručený relax dotvára vstavaný bazén 21,00 m2, ktorý spríjemní horúce letné dni.

Ovládanie alarmu, kamerového systému, garážových brán, posuvnej brány a bránky pre peších na diaľku je prostredníctvom aplikácie JABLOTRON.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* lokalita: Čerešňová, Dunajská Lužná, okres Senec
* 4-izbový rodinný dom
* výmera pozemku: 600 m2
* výmera rodinného domu bez terasy: 154,70 m2
* terasa: 24,00 m2
* bazén: 21,00 m2
* novostavba v roku 2021 (kolaudácia 28.4.2021)
* ojedinelá dispozícia oddeľujúca spoločenskú časť od oddychovej
* dvojgaráž + 2 parkovacie miesta pred garážou
* rodinný dom je napojený na verejnú kanalizáciu, vodovod, elektrinu a optiku
* orientácia: južná strana

VYBAVENIE DOMU - INTERIÉR:
* drevené okná VEKRA NATURA 78 – izolačné trojsklo, s tesniacimi páskami a alumíniové parapety
* na mieru vyhotovená kuchynská linka s kvalitnými spotrebičmi zn. Electrolux (striekaný antracit) v kombinácii s drevom. Vybavenie kuchyne zahŕňa zabudované elektrospotrebiče značky Electrolux - chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrická rúra, mikrovlnka, indukčná doska, zabudovaný digestor s vonkajším odsávaním. Drez zn. BLANCO s batériou.
* liatinové kachle JOTUL F 370 ADVANCE s podložkou (protipožiarne sklo) – zapojené s certifikátom
* 3 x klimatizácia - predĺženou zárukou na 7 rokov, možnosť chladiť a vykurovať
* v celom dome sú veľkoplošné parkety CLASSIC AQ V4 DUB NEWBURY
* obklady v kúpeľniach a na záchode – taliansky gres do výšky 3m, batérie HANSGROHE
* vonkajšie exteriérové žalúzie s elektrickým ovládaním, Vnútorné interiérové žalúzie
* kompletné interiérové a exteriérové LED osvetlenie
* v predsieni je vstavaná skriňa so zrkadlom, botník a vešiaková stena
* nadštandardne interiérové bezfalcové dvere SAPELLI - výška 210 cm, elektronické zámky, dizajnové kľučky, americký orech
* podlahové vykurovanie HAKL (elektrické), ovládané digitálnymi termostatmi v každej miestnosti (vrátane garáže)
* príprava teplej vody je zabezpečená tepelným čerpadlom so zásobníkom 190 l (obehové čerpadlo)
* garáž: 2x garážová brána HÖRMANN, antracit exteriér, podlaha: antracitová keramická dlažba, obklad: kefovaný smrek, natretý na bielo,
* kamerový systém (5x kamera s podsvietením) napojený na aplikáciu
* zabezpečovací systém JABLOTRON 100 – stropné zabezpečovacie a požiarne čidlá
* elektroinštalácia – komplet spínače a zásuvky zn. NIKO
* zabudovaný router v stene v každej miestnosti s možnosťou pripojenia cez kábel, RACK skrinka v technickej miestnosti
* internetové pripojenie cez optický kábel (Telekom) a TV rozvod
* videovrátnik s monitorom na ovládanie (v kuchyni)

VYBAVENIE DOMU - EXTERIÉR:
* terasa 24,00 m2, PREMAC LONGARA, prekrytie bielou plachtou
* bazén o veľkosti 7x3 m, osvetlenie 2x, kompletná dávkovacia automatika, filtrovanie, cirkulácia, možné napojenie na tepelné čerpadlo.
* záhradný domček pre bazénovú techniku, prípadne voľné miesto na odkladanie záhradnej techniky
* oplotenie domu s posuvnou bránou na elektrický pohon a s bránkou s elektrickým zámkom – výška 2m, PREMAC PREBLOK
* terasa a chodníky okolo celého domu sú vyhotovené zo zámkovej dlažby – PREMAC LONGARA (spolu cca 130,00 m2)
* vysadené ovocné a okrasné stromy na celom pozemku, nový trávnik
* vlastná studňa (13,00 m)

POLOHA A DOPRAVA:
Obec Dunajská Lužná má výbornú polohu, všetko je doslova na skok. Bratislava je vzdialená 7 km, mesto Šamorín rovnako 7 km. B blízkosti sa nachádza Dunaj, ktorý poskytuje mnoho športových aktivít. S Bratislavou má hlavné autobusové a vlakové spojenie, vďaka ktorému sa dokážete presunúť do hlavného mesta za pár minút.

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ:
V obci Dunajská Lužná sa nachádza všetko potrebné na pohodlný život. Sú tu supermarkety, pekáreň, lekáreň, benzínová pumpa, autoservis či bankomaty. Je tu mnoho možností aj pre rodiny s deťmi – detské zábavné centrum, jasličky, škôlky a základná škola. O zdravie ľudí v Dunajskej lužnej je dobre postarané. Okrem súkromných ambulancií sa tu nachádza aj moderné zdravotné stredisko s pediatrickou ambulanciou, ambulanciami všeobecného lekára, ale aj s odbornými ambulanciami.

ŠPORT A ZÁBAVA:
Lokalita ponúka bohaté možnosti na športové využitie. Známe sú jazerá Košariská, na neďalekej hrádzi sa dá bezpečne bicyklovať a korčuľovať. Bývanie v Dunajskej Lužnej s dá spestriť rôznymi kultúrnymi možnosťami.

ID: 81805238

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Podrobné informácie

vrátane provízie
1
4
197 m²
178 m²
600 m²

Zobraziť všetky



Lukáš Machotka, MBA, RSc.

realitný maklér


Radi Vám poradíme



Lukáš Machotka, MBA, RSc.

Úspešne realizované realitné obchody

Prehľad úspešne realizovaných predajov a prenájmov nehnuteľností našimi realitnými maklérmi.

Poslať správu Zavolať

Poslať ponuku na e-mail

Dohodnúť obhliadku

Čas obhliadky

1. termín

2. termín

Chcem získať najvýhodnejšiu hypotéku!


Spolupracujeme s profesionálmi a dokážeme vám vďaka tomu vybaviť najvýhodnejšiu hypotéku, nechajte si zaslať od nás ponuku.

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Dotknutá osoba v súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzuje správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Dotknutá osoba týmto čestne vyhlasuje, že udeľuje prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním jej osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, telefonický kontakt, e-mailová adresa na účel kontaktovania dotknutej osoby ako záujemcu o spoluprácu v informačnom systéme sprostredkovateľa ,,klienti“ počas doby 180 dní od udelenia tohto súhlasu. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať tento súhlas so spracovaním osobných údajov rovnakým spôsobom, akým ho udelila. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Práva dotknutej osoby vymedzujú najmä §§ 19 – 30 ZoOOÚ. Práva a povinnosti sprostredkovateľa, ako prevádzkovateľa, vymedzujú najmä §§ 31 – 46 ZoOOÚ. Dotknutá osoba potvrdzuje, že sprostredkovateľ splnil svoju oznamovaciu povinnosť v rozsahu požadovanom ZoOOÚ. Dotknutá osoba berie na vedomie, že na zabezpečenie toho, že spracúvanie jej osobných údajov sa vykonáva v súlade so ZoOOÚ sprostredkovateľ prijal primerané technické, organizačné a personálne opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracúvania osobných údajov, pričom zobral do úvahy najmä použiteľné technické prostriedky, dôvernosť a dôležitosť spracúvaných osobných údajov, ako aj rozsah možných rizík, ktoré sú spôsobilé narušiť bezpečnosť alebo funkčnosť jeho informačných systémov. Sprostredkovateľ bude s osobnými údajmi dotknutej osoby zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými a účinnými právnymi predpismi.

Súhlas so spracovaním osobných údajov

1.BCR Newsletter



Overený člen Združenia realitných kancelárií Slovenska RU

Od roku 2015 sme vašim dôveryhodným partnerom v Bratislave s vyše 500 úspešnými transakciami. Ponúkame kompletný realitný servis - od trhovej analýzy až po hypotekárne poradenstvo. V našom tíme panuje rodinná atmosféra a etika je na prvom mieste. Sme hrdými členmi ZRKS a Realitnej únie SR. Vyskúšajte nás a zažite reality srdcom!


Súhlas so spracovaním osobných údajov

Dotknutá osoba v súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzuje správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Dotknutá osoba týmto čestne vyhlasuje, že udeľuje prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním jej osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, telefonický kontakt, e-mailová adresa na účel kontaktovania dotknutej osoby ako záujemcu o spoluprácu v informačnom systéme sprostredkovateľa ,,klienti“ počas doby 180 dní od udelenia tohto súhlasu. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať tento súhlas so spracovaním osobných údajov rovnakým spôsobom, akým ho udelila. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Práva dotknutej osoby vymedzujú najmä §§ 19 – 30 ZoOOÚ. Práva a povinnosti sprostredkovateľa, ako prevádzkovateľa, vymedzujú najmä §§ 31 – 46 ZoOOÚ. Dotknutá osoba potvrdzuje, že sprostredkovateľ splnil svoju oznamovaciu povinnosť v rozsahu požadovanom ZoOOÚ. Dotknutá osoba berie na vedomie, že na zabezpečenie toho, že spracúvanie jej osobných údajov sa vykonáva v súlade so ZoOOÚ sprostredkovateľ prijal primerané technické, organizačné a personálne opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracúvania osobných údajov, pričom zobral do úvahy najmä použiteľné technické prostriedky, dôvernosť a dôležitosť spracúvaných osobných údajov, ako aj rozsah možných rizík, ktoré sú spôsobilé narušiť bezpečnosť alebo funkčnosť jeho informačných systémov. Sprostredkovateľ bude s osobnými údajmi dotknutej osoby zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými a účinnými právnymi predpismi.